Lang goed

Met het koudere weer, werd het duidelijk dat de broeken met lange pijpen en shirts/truien met lange mouwen onvoldoende in de kast hangen bij de kinderen. Wat is dat toch in de zomer met die groeispurten.

Deze broeken zijn gemaakt van joggingstof. Zien eruit als spijkerbroeken maar dragen als joggingbroeken. 

De zakken zijn doorgestikt met bruin garen voor een jeanslook.

Het labeltje is snappap.


Ik heb 2 verschillende achterkanten gemaakt om eens te zien wat beter zit bij zoon. Uiteindelijk maakt het geen enkel verschil. 


Aan de voorkant is een nepgulp aanwezig en zakken. Het patroon valt nog wat breed op de heup voor hem, dus dat verander ik bij een volgend exemplaar nog.


De pijpen zijn afgewerkt met de cover, met uiteraard hetzelfde bruine garen. Op verzoek geen boord, maar een gewone zoom.

Voor de jongste zoon maakte ik twee truien van een heerlijke zachte sweatstof (avalana).

Deze is al favoriet en gelijk aangetrokken door hem. Het patroon is Billie, maar dan wel flink verlengd (wat echt aan de korte kant).


Heerlijke truien waarvan er vast nog meer zullen volgen. 

Nu op zoek naar een nieuwe lapje, voor het volgende project.
Reacties

  1. Oh, dat lijkt me heerlijk dragen, een spijkerbroek van joggingstof! Ze boffen maar met zo'n moeder!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Zo zijn het echte jeans broeken maar veel comfortabeler lekker stoer.
    Mooie stofjes de truien.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Ik vind het erg leuk als je een berichtje achterlaat. De gegevens die je achter laat zijn zichtbaar voor iedereen die deze site bezoekt. De gegevens worden ver niet opgeslagen noch gebruikt. Zie voor meer informatie de privacy verklaring op het afzonderlijke tabblad.

I enjoy reading messages. Your information, which you leave at this site, is visibel for any visitor. Your information will not be used for any other purpose. Please view the privacy statement at the separate tab.

Thank you for leaving a response.