Één plus één is een polojurk

Aangezien ik steeds leuke zomerse stoffen voorbij zag komen op het internet, toch een paar lappen besteld om zomerse outfits mee te maken. Deze stof had ik voor mezelf gekocht. Maar door de grote hoeveelheid blauwtinten, vond ik hem geschikter voor dochter.


Ik had nog een polo jurk in een blad staan die ik graag eens wilde maken, dus een plus een is een polojurk. De stof gecombineerd met donker petrol uni tricot en een zomerse jurk is gemaakt.


De polosluiting is nog niet helemaal naar mijn zin, dus die mag nog een keertje in de herhaling. Ik heb nog stof over, dus een shirtje met dezelfde sluiting kan er nog van gemaakt worden.


Al met al een mooie zomerse jurk. Voor de frisse dagen heb ik van de uni petrol tricot nog een legging erbij gemaakt.

Patroon komt uit Ottobre 3 / 2014. Wie wat bewaard heeft wat!

Reacties

 1. Oh die is leuk zeg zal ze wel erg blij mee zijn

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die is echt super leuk geworden! Wat een mooi printje!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die is leuk geworden zeg, zal ze erg blij mee zijn!

  Groetjes, Nicole

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Erg leuk, ik vind de polo sluiting mooi hoor! Gaaf stofje!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Ik vind het erg leuk als je een berichtje achterlaat. De gegevens die je achter laat zijn zichtbaar voor iedereen die deze site bezoekt. De gegevens worden ver niet opgeslagen noch gebruikt. Zie voor meer informatie de privacy verklaring op het afzonderlijke tabblad.

I enjoy reading messages. Your information, which you leave at this site, is visibel for any visitor. Your information will not be used for any other purpose. Please view the privacy statement at the separate tab.

Thank you for leaving a response.