Korte broeken weer

Met de zomerse temperaturen is het echt weer voor korte broeken. De jongens groeien als kool en de korte broeken die er nog in de kast lagen konden echt niet. Een enkele broek kon van grote broer naar kleine vent, maar het meeste was voor de kledingcontainer.

Dus een lap french terry in jeansprint erbij gepakt en de patronen van de domi.

Op de goede gok de pijpen van de broek ingekort. Voor de oudste heb ik nestels en een koordje toegevoegd. Tevens zakken (hack van het patroon).

Voor de jongste is het een simpele broek geworden.


Ook heb ik bij deze broeken een nep gulp erop gestikt. Zoon vond de broeken helemaal geslaagd en ze zijn dus al gedragen.

Gebruikte materialen:
- patroon: sofilantjes
- Stof: mamarieke
- Fournituren: koord en nestels

Reacties

  1. Superleuk en heerlijk om in een keer zo'n stapeltje te kunnen maken! En, als reactie op je vorige blogje, lekker blijven bloggen hoor, ook al is het dan minder frequent. Ik vind het altijd erg leuk om te zien wat je allemaal maakt.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Ik vind het erg leuk als je een berichtje achterlaat. De gegevens die je achter laat zijn zichtbaar voor iedereen die deze site bezoekt. De gegevens worden ver niet opgeslagen noch gebruikt. Zie voor meer informatie de privacy verklaring op het afzonderlijke tabblad.

I enjoy reading messages. Your information, which you leave at this site, is visibel for any visitor. Your information will not be used for any other purpose. Please view the privacy statement at the separate tab.

Thank you for leaving a response.