Zo, na het naaidagje met ontzettend veel ideeën in mijn hoofd thuisgekomen. Maar ja, eerst het huishouden, kindjes, werk en pppfffff. Toen was ik ziek. Maar toch nog energie gevonden om twee domi's en 2 sweaters te maken. De jongste telg wordt binnenkort alweer twee. Dus dat vraagt om een verjaardagsoutfit.

Maar middelste knul heeft echt een broeken probleem. Iets met hoog water (hhhhmmm). Dus uit een metertje melange jogging twee domi's gehaald. Dit keer steekzakken gedaan.

Mamarieke had zulke leuke nestels liggen, die ik niet kon weerstaan.

Het gebruik van een koordje vind ik erg leuk staan. Maar dat gedoe met die koordjes die er steeds uitgetrokken worden, was ik zat. Dus nu lekker vals gespeeld.

Ik heb zoon nog niet horen klagen, dus waarschijnlijk merkt hij het niet eens. Hihi.

Als hij de broek aan heeft, ziet het er minder lang uit. Ach de breedte (98) en lengte (116) maat zitten er maar 2 tussen.

Vervolgens voor de jongste van een restje zwarte jogging een domi gemaakt. Maar vergeten op de foto te zetten. Daarna twee sweaters gemaakt in de maten 92 en 116.

Voor de jongste het patroon regem gebruikt. Die valt gewoon erg mooi voor deze knul. De simpele versie gemaakt.

De stof had ik nog van vorig jaar liggen (naaidagje bij mamarieke). Dus ik vond dat die nu echt op moest. Anders zijn ze er straks te groot voor.

De hals van de regem moet ik wel echt doorstikken, anders piept die naar buiten.

Voor de middelste heb ik Billie maar weer eens van stal gehaald. Deze valt smaller dan de regem, en past precies bij hem. Uiteraard in de zijnaad een labeltje gestikt.

Gebruikte materialen:
Patroon: Domi, Regem en Billie
Stof en boord: Winterland (uitverkocht) en melange jogging
Labels: Mamarieke


Zo, nu weer door met de nieuw gekochte stofjes. Ideeën omzetten in kledingstukken!

Reacties

  1. Wordt de kleinste alweer twee, wat vliegt de tijd!
    Ik moet erg lachen om je touwtjes, slim gedaan, ze verdwijnen altijd in de band.
    En verder weer een mooi collectie bij elkaar zo.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Slim gedaan, die touwtjes. Leuke broekjes en truitjes heb je gemaakt. Mooi met die nestel en leren stukjes.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Ik vind het erg leuk als je een berichtje achterlaat. De gegevens die je achter laat zijn zichtbaar voor iedereen die deze site bezoekt. De gegevens worden ver niet opgeslagen noch gebruikt. Zie voor meer informatie de privacy verklaring op het afzonderlijke tabblad.

I enjoy reading messages. Your information, which you leave at this site, is visibel for any visitor. Your information will not be used for any other purpose. Please view the privacy statement at the separate tab.

Thank you for leaving a response.