Naaidag

Wat waren de afgelopen weken druk. Zoals misschien enkele van jullie weten heb ik een vrij drukke baan. Die van tijd tot tijd nogal wat stress oplevert. Nu heb ik in de afgelopen 2 jaar, twee keer promotie gemaakt. Waar ik erg blij mee ben, maar moet nog wel een ritme / balans zien te vinden. Dus de weken voor de herfstvakantie van de kids was het extra hard werken, om daarna lekker een weekje weg te kunnen met elkaar. Het naaien / hobby schiet er dan dus behoorlijk bij in.

Maar na de herfstvakantie stond een naaidag bij mamarieke gepland. Op haar Facebook pagina zijn enkele foto's te zien van dit dagje. Ik heb natuurlijk geen foto's gemaakt, maar was vooral weer eens heerlijk aan het naaien. Dat was niet alleen een tijd terug, maar ook ontzettend lekker om te doen. Maar wat heb ik gemaakt zul je je afvragen. Nou heb je even, hihi:
- 3 domi sweatpants
- 4 shirts/sweaters
- 1 vivax/nivalis
- 1 cicero
- 2 leggings

Dit is een sweater (maat 86) en domi (maat 92) voor de jongste telg.


De middelste wilde een badman vest. Maar natuurlijk nergens (leuke) badman stof te krijgen. Dus het werd een grijs vest met een vleermuis. Bij thuiskomst was ik de liefste mama van de hele wereld! Het patroon is cicero in maat 116.

Tijdens het maken van dit vest kwam mamarieke met de leuke koord accessoires. Leuk he?

Dit vest heb ik afgewerkt met cuffs in zwart/wit strepen.

3 shirts in maat 110/116 voor de middelste.

Deze is gemaakt van een paneel. Hieruit kreeg ik met veel passen en meten precies maat 116.

2 domi's in maat 116 / 92.

Een vivax met nivalis kraag voor de oudste.

Die kraag is zo ontzettend leuk.En als laatste 2 leggings in maat 128.

Zo, nu eens bedenken wat het volgende project gaat worden.

Reacties

  1. Wat een productie zeg. Mooie kleding heb je gemaakt. Mooie / leuke stofjes.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heb je dat allemaal in een dag gemaakt?? Wauw! Ik snap dat je de liefste mama van de heeeele wereld bent! En lekker he, even een dag voor jezelf, lekker creatief zijn.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Je ging ook echt als een speer! En daarbij ook nog heel veel gekletst, gelachen, gegeten, advies gegeven etc. Een prachtige productie! Geloof zeker dat de kinderen blij geweest zijn.... enneh je mag vast nog wel eens zo'n dag weg ;).

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Ik vind het erg leuk als je een berichtje achterlaat. De gegevens die je achter laat zijn zichtbaar voor iedereen die deze site bezoekt. De gegevens worden ver niet opgeslagen noch gebruikt. Zie voor meer informatie de privacy verklaring op het afzonderlijke tabblad.

I enjoy reading messages. Your information, which you leave at this site, is visibel for any visitor. Your information will not be used for any other purpose. Please view the privacy statement at the separate tab.

Thank you for leaving a response.