Naaidagje

Oeps, ik begin aardig achter te lopen met bloggen. Het is ontzettend druk op mijn werk (circa 40 tot 50 uur werken, terwijl ik een 32 uur contract heb). In de vrije uurtjes probeer ik dat wat te ontspannen, maar bloggen schiet er gewoon bij in. Maar dan nu even een update wat ik heb gemaakt tijdens het naaidagje bij Mamarieke.

Als eerste heb ik een cicero gemaakt voor de middelste. Als stof een heerlijke sweat gebruikt.
De middelste draagt erg graag vestjes over een shirt heen. De instructie was dat er een capuchon op moest zitten.

Het vest ging bij thuiskomst direct aan, en niet meer uit. Dus goedgekeurd. De afwerking is met zwart tricot capuchon) en zwarte boordstof gedaan.
Uit het restje van de sweat paste nog een semper sweater. Deze blijkt nu bij thuiskomst aan de kleine kant te zijn, omdat het hoofd van jongeman groter is dan de opening van het shirt. Dus de kraag ligt er inmiddels al af.

Folis volgde daarna voor dochter. In dezelfde sweat, maar dan in roze tinten.

Afwerking in het zwart om het stofje goed te laten uitkomen.

Ook dochter was direct weg van dit stofje en de jurk is al veel aangetrokken.

En als laatste maakte ik nog een solis. Van een ontzettend vervelend glibberend tricot stofje.
Een applicatie op de borst maakt de jurk wat minder saai. Het stofje ging direct op, wat ontzettend fijn is, want deze hoeft de kast niet meer in.

Ook kocht ik bij Mamariek nog wat fournituren en stofjes voor komende projecten. Wat ontzettend fijn om de stoffen eens te kunnen zien en voelen. Ontzettend fijne en mooie kwaliteit ook!


Gebruikte materialen:
Patroon: Sofilantjes
Stof: Trendy stoffen
Boordstof/labels: mamarieke
Applicatie: Benikhip

Reacties

 1. ja ik mistte je al hier in blogland. Mooie creaties weer zeg, wauw!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, wat een productie en wat een prachtige creaties! Die sweatstof icm met zwart is een super combinatie.

  Herken het wel, hard werken, maar dan even lekker je hoofd leeg maken achter de naaimachine. En als je dan van die blije koppies ziet, dan is het dubbel leuk natuurlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik had je ook gemist!! Was super gezellig en veel gemaakt maar dat wist ik natuurlijk al 😉. Sterkte met werken, rustigere tijden gaan vast weer komen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Supermooie creaties, wat een geweldige stof ook die sweat. Cicero staat hier ook op het lijstje, succes met de drukte op je werk!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Ik vind het erg leuk als je een berichtje achterlaat. De gegevens die je achter laat zijn zichtbaar voor iedereen die deze site bezoekt. De gegevens worden ver niet opgeslagen noch gebruikt. Zie voor meer informatie de privacy verklaring op het afzonderlijke tabblad.

I enjoy reading messages. Your information, which you leave at this site, is visibel for any visitor. Your information will not be used for any other purpose. Please view the privacy statement at the separate tab.

Thank you for leaving a response.