Snel klaar project

Om er na een paar vakantiedagen weer in te komen, had ik zin in een snel klaar project. Ik vond in de lade nog twee lapjes die perfect bij elkaar passen, maar op zich zelf geen jurk konden worden. Dus gecombineerd in het patroon nika.

Ik ben nog niet helemaal overtuigd van het eindresultaat. Het goede hieraan is dat de lapjes nu op zijn. Dus geen restjes in de lade hiervan. Dochter heeft de jurk inmiddels aan, maar of deze heel veel gedragen zal worden weet ik nog niet.

Bij de volgende jurk ga ik in ieder geval de band rondom de taille smaller maken. De verhouding vind ik niet helemaal kloppen. De korte mouw is dan weer wel goed gelukt. Het patroon heeft enkel een lange mouw namelijk.

Het tweede jurkje dat onder de naaimachine uit kwam is een Kiara. Een succes patroon, maar deze zomer nog niet gemaakt. Deze versie is voor een nichtje. De jurk is gemaakt in maat 98/104.

Het is een hele mooie katoenen tricot van stenzo. 10 jaar geleden heb ik in deze print ook al eens een katoenen jurkje gemaakt. Nu dus verkrijgbaar in een tricot. De afwerking is met fuchsia boordstof, een labeltje en maatlabel (in de zij naad gestikt).Gebruikt materialen:
Stof: Qutie stof en Stenzo tricot
Maatlabel: Mamarieke
Label: Kleurenmix

Reacties

 1. Wel fijn dat er weer rest lapjes verdwenen zijn uit de la.
  Ik denk ook dat als je de band in de taille smaller maakt het er anders uitziet en je er dan al bent.
  Ik vind de stoffen combi wel heel erg leuk zo samen.

  Het andere printje herkende ik inderdaad van een ander project, mooi geworden zal ze wel heel erg blij mee zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke stofjes zeg! Ontzettend mooi, zo vrolijk ook!
  Ja, de band is smaller waarschijnlijk leuker. Kan toch nog. Maag best korter, en anders stik je er een kantje aan.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke jurkjes en mooi je restjes weer verwerkt.
  Het bandje smaller is denk ik ook mooier.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hi, hi, jij dus ook al bezig met het opmaken van wat je hebt!
  Ik zeg: goed bezig!!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Ik vind het erg leuk als je een berichtje achterlaat. De gegevens die je achter laat zijn zichtbaar voor iedereen die deze site bezoekt. De gegevens worden ver niet opgeslagen noch gebruikt. Zie voor meer informatie de privacy verklaring op het afzonderlijke tabblad.

I enjoy reading messages. Your information, which you leave at this site, is visibel for any visitor. Your information will not be used for any other purpose. Please view the privacy statement at the separate tab.

Thank you for leaving a response.