Warme trui

Zo, ondanks dat het mooiere weer zich aandient, heb ik toch nog een lekkere warme trui gemaakt.

Dit keer de Aster trui uit La Maison Victor gemaakt. Ik was al gewaarschuwd dat het patroon erg kort viel. Dus het hele patroon nagemeten en verlengd. Ik heb de mouwen  en de voor- en achterpanden met 12 cm verlengd. Achteraf had ik de voor-en achterpanden gerust met 20 cm kunnen verlengen. Hij valt nu wat aan de korte kant voor een echt comfortabele trui, maar het gaat.

Het stofje is een gebreide tricot. Dit model trui is ideaal voor gebreide tricots. De afwerking is met boordstof gedaan. Het in elkaar zetten van deze trui kost zo'n uurtje. Lekker snel tussendoor project dus.

Helaas geen hele scherpe foto. Maar de lijntjes heb ik van het voor- en achterpand netjes laten doorlopen.

Gebruikte materialen:
Patroon: Aster trui uit LMV
Stof: gebreide tricot Driessenstoffen

Reacties

Een reactie posten

Ik vind het erg leuk als je een berichtje achterlaat. De gegevens die je achter laat zijn zichtbaar voor iedereen die deze site bezoekt. De gegevens worden ver niet opgeslagen noch gebruikt. Zie voor meer informatie de privacy verklaring op het afzonderlijke tabblad.

I enjoy reading messages. Your information, which you leave at this site, is visibel for any visitor. Your information will not be used for any other purpose. Please view the privacy statement at the separate tab.

Thank you for leaving a response.