Deken update

Zoals al een keer eerder gemeld, doe ik mee met de CAL Double Trouble.


Ik haak deze deken met Stylecraft in nagenoeg dezelfde kleuren als de originele deken van Jolanda. Dochter haar lievelingskleuren zijn roze en blauw. Dus deze kleurcombinatie is helemaal haar smaak. Ze zag het dan ook zitten dat ik voor haar ging haken.

Op de foto is de stand t/m week 4. Ik ben nu bezig met week 5. Dit is de bolletjesteek en niet echt mijn ding. Dus ik neem er ff de tijd voor om het netjes te doen. En vanmorgen kwam week 6 ook al weer vrij. Dus ik kan ik het weekend lekker haken. Ik zal geregeld een update van de deken laten zien.

Reacties

  1. Wat leuk om deze te zien, ik volg wel de groep op fb maar doe zelf dit jaar niet mee. Mooie kleuren en succes met de bo─║letjes!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ziet er wel heel erg mooi uit word tijd dat ik hem eens in het echt kom bewonderen.

    Corina

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Ik vind het erg leuk als je een berichtje achterlaat. De gegevens die je achter laat zijn zichtbaar voor iedereen die deze site bezoekt. De gegevens worden ver niet opgeslagen noch gebruikt. Zie voor meer informatie de privacy verklaring op het afzonderlijke tabblad.

I enjoy reading messages. Your information, which you leave at this site, is visibel for any visitor. Your information will not be used for any other purpose. Please view the privacy statement at the separate tab.

Thank you for leaving a response.