Wintergoed

Zo, vlak voordat de kou (weer) begon heb ik deze sjaal afgehaakt.


De sjaal is naar het patroon van een warme herensjaal van lossen en vasten. Als garen heb ik Scandinavische Hjertegarn wol gebruikt. Het verloop en de kleuren spraken me erg aan.


De sjaal is gehaakt van 4 bollen ( 100 gram ieders). Ik heb geen rand of andere fratsen eraan gemaakt. Gewoon enkel stokjes gehaakt. Dit weekend is de sjaal in gebruik genomen en hij is heerlijk warm. De kleuren passen heel goed bij mijn kleurenpallet (en dus kleding).

Inmiddels ben ik tevens met een nieuw haakpatroon gestart. Het is de CAL double trouble. Hierover meer in de komende weken.

Reacties

 1. Prachtige kleuren zeg, heerlijk zo'n warme sjaal nu
  X Es

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zulke mooie wol heeft weinig opsmuk nodig verder.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie kleuren en inderdaad heeft niets extra's nodig.
  Kun je nu inderdaad goed gebruiken zo'n lekkere warme sjaal.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Een plaatje.... en zeer praktisch nu! Brrrr

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Ik vind het erg leuk als je een berichtje achterlaat. De gegevens die je achter laat zijn zichtbaar voor iedereen die deze site bezoekt. De gegevens worden ver niet opgeslagen noch gebruikt. Zie voor meer informatie de privacy verklaring op het afzonderlijke tabblad.

I enjoy reading messages. Your information, which you leave at this site, is visibel for any visitor. Your information will not be used for any other purpose. Please view the privacy statement at the separate tab.

Thank you for leaving a response.