Slaap zacht

Bij het bezoek aan de stoffenwinkel kwam ik een vrolijke vliegtuig stof tegen. Ik wist meteen dat zoonlief die stof wel leuk zou vinden, dus hop een half metertje meegenomen. Echter na het maken van het shirt, had het wel een hoog pyjama gehalte.

Inmiddels had ik ook al een broekpatroon overgetrokken voor tricot/jogging uit de laatste B*trendy. Dus besloten om er een pyjama broek bij te maken. Restje zwarte tricot uit de kast genomen en voilĂ :


De pyjama is inmiddels al gedragen door zoonlief. De broek is wat te lang, dus dat ga ik in de volgende versie (in jogging stof) aanpassen.

Wel heb ik lekker lui gedaan door in plaats van de band bovenaan de broek, taille elastiek te gebruiken. In de 'echte' versie zal ik straks wel de band gebruiken, maar voor een pyjama broek, is hij zo prima.

Gebruikte materialen:
Patroon shirt: Zonen09 - Billie
Stof vliegtuigen: Bas Bastiaans
Stof broek, boordstof en elastiek: voorraad

Reacties

  1. Dat ziet eruit als een heerlijke comfortabele pyjama!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het is een leuk setje zo samen.
    Wat zal ie lekker slapen, mooie stofjes.

    Corina

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Ik vind het erg leuk als je een berichtje achterlaat. De gegevens die je achter laat zijn zichtbaar voor iedereen die deze site bezoekt. De gegevens worden ver niet opgeslagen noch gebruikt. Zie voor meer informatie de privacy verklaring op het afzonderlijke tabblad.

I enjoy reading messages. Your information, which you leave at this site, is visibel for any visitor. Your information will not be used for any other purpose. Please view the privacy statement at the separate tab.

Thank you for leaving a response.