Blokken blocken

Zo, de blokken van week 10 en week 12 zijn gemaakt. Maar waarom dan week 11 niet zul je je afvragen. Nou, die heb ik geprobeerd, maar werd helemaal niet mooi. Eerst met haaknaald 5. Daarna met haaknaald 4,5 aan de slag. Nog steeds veel te groot. Toen met haaknaald 3,5 geprobeerd. Maar bleef veel te breed. In totaal een stuk of 8 rijen gehaakt, maar de gaten in het haakwerk vielen me erg tegen. Misschien ligt het eraan dat ik met 100% katoen garen haak, maar ik vond het gewoon geen mooi geheel geven met de andere blokken.Dus besloten om het even te laten liggen om na te denken wat ik zou doen. In de tussentijd trof ik in de plaatselijke speelgoedwinkel rubberen puzzelstukken, waarmee ik het haakwerk goed kon opspannen / blocken.
Deze laatste blokken zijn van week 12. Ik vond ze erg leuk om te maken en het ging lekker vlot.
Nu nog bedenken wat ik in de plaats van de blokken van week 11 zal gaan maken. Ik denk erover om een van de eerdere weken nog een keer te herhalen. De kleur zal in ieder geval geel worden (Zit er ook al een keer in). En daarna kan ik ze lekker aan elkaar gaan zetten. Kijk ik echt naar uit.Als laatste een foto van week 10. Hier keek ik wel tegenop. Want ik vond het blok op de afbeelding helemaal niet mooi. Maar toch maar geprobeerd en het resultaat valt me warempel erg mee. Het haakte ook lekker weg. Wel geeft de rand her en der een verdikking door het brei patroon. Maar dat mag de pret verder niet drukken.

Zo, op naar de vervanging van week 11 en daarna het proces van in elkaar zetten.

Reacties

 1. Handig die foampuzzel stukken om te blocken. Succes met het vinden van een ander motief, vind het er allemaal mooi uitzien en ben benieuwd naar het eindresultaat!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Handig die foampuzzel stukken om te blocken. Succes met het vinden van een ander motief, vind het er allemaal mooi uitzien en ben benieuwd naar het eindresultaat!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je gaat als een speer zeg! En handig he die puzzelstukken, die heb ik er ook voor gekocht!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je gaat als een speer zeg! En handig he die puzzelstukken, die heb ik er ook voor gekocht!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Je gaat als een speer zeg! En handig he die puzzelstukken, die heb ik er ook voor gekocht!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ziet er mooi uit en je gaat lekker.
  Ziet er handig uit zo op die puzzelstukken,
  Ben ook heel erg benieuwd naar het eind resultaat.

  Corina

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Ik vind het erg leuk als je een berichtje achterlaat. De gegevens die je achter laat zijn zichtbaar voor iedereen die deze site bezoekt. De gegevens worden ver niet opgeslagen noch gebruikt. Zie voor meer informatie de privacy verklaring op het afzonderlijke tabblad.

I enjoy reading messages. Your information, which you leave at this site, is visibel for any visitor. Your information will not be used for any other purpose. Please view the privacy statement at the separate tab.

Thank you for leaving a response.