Zomers jurkje

Het Farbenmix patroon Whitney heb ik nu al enkele malen gemaakt en bevalt dochter goed. Dus uit een restje tricot die gekocht was voor een verjaardagsjurk er nog maar een gehaald.


De dame was al boos dat het mooie stofje voor iemand anders was bedoeld. Dus toen ik deze jurk eruit maakte voor haar, klaarde het gezicht weer helemaal op.De jurk staat haar goed en draagt heerlijk met heel warm weer. Echt een zomers patroon wat ook nog eens heerlijk snel in elkaar naait.
De afwerking heb ik gedaan met elastisch biasband / omvouwelastiek. Dat is even puzzelen om er voldoende rek uit te halen, maar dan ziet het er wel goed uit.

Reacties

 1. Wat een leuke jurk, mooi om vouwelastiek als detail toe te voegen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hihi bij Bloglovin mail dacht ik al waar is Neeltjes buik...valt die zo goed weg bij dit model jurkje...whahaha het blijkt dochterlief te zijn...
  Leuke jurk en zo is je dochter ook weer helemaal happy, want hij is gaaf!
  Dikke knuffels!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hij is leuk geworden, logisch dat ze boos was dat zij er geen jurkje van kreeg het is een heel erg mooi stofje.
  Fijn dat het uiteindelijk toch gelukt is om er nog een te maken.

  Vind ook het omvouw erg mooi passen bij het stofje.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een super gaaf jurkje...Die omvouwelastiek is echt een goede/ mooie afwerking...
  Snap wel dat ze graag een jurkje wilde van dit stofje, dat is echt wel leuk!!!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Ik vind het erg leuk als je een berichtje achterlaat. De gegevens die je achter laat zijn zichtbaar voor iedereen die deze site bezoekt. De gegevens worden ver niet opgeslagen noch gebruikt. Zie voor meer informatie de privacy verklaring op het afzonderlijke tabblad.

I enjoy reading messages. Your information, which you leave at this site, is visibel for any visitor. Your information will not be used for any other purpose. Please view the privacy statement at the separate tab.

Thank you for leaving a response.