Give away ...

Ja, er is een give away. Maar niet hier, maar bij 365daysofhappytantebetsydresses. Ik ben helemaal weg van de jurken van Tante. Ja, zelf maken doe ik ook wel. Maar deze hebben vaak zulke leuke printjes. Daarnaast zitten de jurken erg mooi. Heb jij er ook een, of staan ze op je verlanglijstje? Kijk dan eens op deze blog van Susan en laat je inspireren. Meedoen met de give-away kan tot 18 mei 2016.

Voor de deelnemers: Veel succes!

Reacties

 1. Hoi Neeltje, ik zag je blog en foto. Kom je misschien uit Overasselt??? Ik probeerde een mailtje te sturen maar dat lukte helaas niet.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Noortje, nee ik kom niet uit Overasselt. Ik woon in het Brabantse land. Maar grappig dat mijn boog en foto associaties met teamgenoten oproepen.

   Neeltje

   Verwijderen

Een reactie posten

Ik vind het erg leuk als je een berichtje achterlaat. De gegevens die je achter laat zijn zichtbaar voor iedereen die deze site bezoekt. De gegevens worden ver niet opgeslagen noch gebruikt. Zie voor meer informatie de privacy verklaring op het afzonderlijke tabblad.

I enjoy reading messages. Your information, which you leave at this site, is visibel for any visitor. Your information will not be used for any other purpose. Please view the privacy statement at the separate tab.

Thank you for leaving a response.