Gezellige tijd!

Wat een ontzettende gezellige tijd van het jaar is de December maand. Althans dat vind ik, hihi. Als het vroeger donker wordt, gaat mijn humeur er altijd op achteruit. Hebben jullie dat ook? Maar als de lichtjes en versiering in December weer tevoorschijn komen, krijgt het humeur een oppepper.
 

Hier in huis is dan ook alles versierd. Dit jaar vieren we kerst gewoon thuis. Geen visite, geen gekkigheid. Gewoon rust naar een zeer bewogen jaar. En een mooi, gezellig en verlicht huis is dan wel zo leuk.
De kerstboom komt hier van zolder. Een echte is niet zo'n succes, daar ik slecht tegen naaldbomen kan. Zoonlief is onder de indruk van de boom en alle versiering. 
 

Mooie versiering!Inmiddels de nodige dieren in de boom erbij (lang leve kinderen, die kijken toch anders naar de boom).

Glitters ontbreken natuurlijk ook niet. Hierin de vorm van een hertje. Is het geen snoepie?
Kunnen jullie deze gluurder zien? Gemaakt met krijtstiften op de ruit. Erg makkelijk om te maken en uit de test blijkt het er ook snel weer af te halen.

De Kerstmannen staan op de kast toe te kijken!Komende dagen staan in het teken van het afronden van het werk voordat de kerstvakantie begint. Dus de creativiteit staat even in de kast te wachten op de vakantie. Idee├źn genoeg, maar de tijd nog even niet. Maar dat haal ik vast in, zodra ik eenmaal vrij ben.

En is het huis bij jullie ook al versierd?


 

Reacties

 1. Ha ha hier hetzelfde liedje! Druk druk druk met de laatste zaken op het werk, iets creatiefs wat nog geheim is....
  Maar wel al lekker het huis versierd!!
  Geniet straks lekker van jullie vakantie.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ziet er gezellig uit! Word ook altijd blij van al die lichtjes vind het vooral s'avonds zo gezellig als je ergens naar toe bent geweest en je ziet overal de lichtjes branden!
  Succes de laatste dagen voor de vakantie en dan lekker genieten met je gezin!

  Groetjes Diane

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Ik vind het erg leuk als je een berichtje achterlaat. De gegevens die je achter laat zijn zichtbaar voor iedereen die deze site bezoekt. De gegevens worden ver niet opgeslagen noch gebruikt. Zie voor meer informatie de privacy verklaring op het afzonderlijke tabblad.

I enjoy reading messages. Your information, which you leave at this site, is visibel for any visitor. Your information will not be used for any other purpose. Please view the privacy statement at the separate tab.

Thank you for leaving a response.