Zo moeder ... zo dochter

De stof was bij het vorige setje nog niet helemaal op. Dus nog een hemdje en broekje voor dochterlief eruit gehaald. Bij haar gekozen om alles af te werken met roze picot en vlinders. Dit geeft weer een hele andere look aan de stof.

Reacties

 1. Wat een mooi kindersetje is dit geworden. Ik zou er een rokje bij maken voor van de zomer, dit hemdje mag gezien worden.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja dit mag zeker gezien worden hoor, en wat leuk zo met die vlinder erop.
  Is ze vast weer heel erg blij mee.

  Corina

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk om te zien hoe je van een stofje een echte volwassen creatie kunt maken en een kindersetje die er dan ook echt heel anders uit komt te zien door de toegevoegde materialen.

  Saskia

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wat mooi! kunnen jullie samen trots voor de spiegel staan!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat leuk om een moeder-dochter variatie te zien. Dit setje is weer zo leuk om te zien. De bofkont. :)

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Ik vind het erg leuk als je een berichtje achterlaat. De gegevens die je achter laat zijn zichtbaar voor iedereen die deze site bezoekt. De gegevens worden ver niet opgeslagen noch gebruikt. Zie voor meer informatie de privacy verklaring op het afzonderlijke tabblad.

I enjoy reading messages. Your information, which you leave at this site, is visibel for any visitor. Your information will not be used for any other purpose. Please view the privacy statement at the separate tab.

Thank you for leaving a response.