Meer van hetzelfde

Na, het afgelopen setje ondergoed. Had ik de smaak te pakken. Ik zag tevens nog twee mooie lycra op het internet voorbij komen. Ondanks dat ik eigenlijk niet zoveel stof of fournituren wil kopen (kast mag wat leger), ben ik toch overstag gegaan. Maar wel met de belofte aan mezelf om er direct iets van te maken. Nou zie hier het resultaat:


Lila met ecru lycra, afgezet met lila picot en strikjes.


En roze lycra. Hier heb ik bij een broekje grijs picot rn een kantje gebruikt en bij het andere broekje roze picot. De roze versie vind ik toch leuker. Misschien dat ik er daar nog een van bij ga maken. Ik heb nog een klein reepje lycra over.

Zo, nu verder aan mijn bikini.

Reacties

 1. Oh wat zijn ze weer mooi geworden, en de kleine dame weer helemaal blij en gelukkig.
  Ja die word mooi je bikini.

  Corina

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie setjes weer, ben benieuwd naar je bikini, succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een schattige setjes! Succes met je bikini.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Ik vind het erg leuk als je een berichtje achterlaat. De gegevens die je achter laat zijn zichtbaar voor iedereen die deze site bezoekt. De gegevens worden ver niet opgeslagen noch gebruikt. Zie voor meer informatie de privacy verklaring op het afzonderlijke tabblad.

I enjoy reading messages. Your information, which you leave at this site, is visibel for any visitor. Your information will not be used for any other purpose. Please view the privacy statement at the separate tab.

Thank you for leaving a response.