Fancy red in Tilda Blue

Afgelopen jaar ben ik begonnen aan een quilt naar een voorbeeld uit Quilt & Zo. Het voorbeeld ziet er zo uit:

Ik had alleen een hele andere kleurcombinatie in gedachten. Namelijk blauwe stoffen van Tilda. Ik kocht ze bij Collie-collie.


Gisterenavond is de bies afgekomen en heb ik een lieve tekst voor mijn meid op de achterkant geschreven. Mijn eerste quilt is nu af. Ik heb er veel van geleerd, maar ben er ontzettend blij mee. Op naar de volgende ;-)


En een close - up van de blokken:


Zo nu maar weer achter de naaimachine.

Reacties

 1. Zo dat is een mooie deken!
  Daar zullen flink wat uurtjes in hebben gezeten.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Erg leuk geworden.....en ik vind het knap dat je je eigen kleurkeuze bepaald hebt! Dat is vaak een struikelblok bij beginnende quilters: afwijken van het ''vertrouwde'' voorbeeld.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een pléétje is je quilt geworden. Daar zitten héél wat uurtjes werk in.

  Op naar het volgende project :-)

  Groetjes, Collie

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Ik vind het erg leuk als je een berichtje achterlaat. De gegevens die je achter laat zijn zichtbaar voor iedereen die deze site bezoekt. De gegevens worden ver niet opgeslagen noch gebruikt. Zie voor meer informatie de privacy verklaring op het afzonderlijke tabblad.

I enjoy reading messages. Your information, which you leave at this site, is visibel for any visitor. Your information will not be used for any other purpose. Please view the privacy statement at the separate tab.

Thank you for leaving a response.