Give away - ontvangen

Van by-jm heb ik de give-away mogen ontvangen. Dit is een schitterende jurk die haar dochter niet paste. Het patroon viel klein uit. Nou laat ik nu een omgekeerd probleem hebben. Bij mij vallen de patronen meestal te groot uit.

Na ontvangst van het pakketje heeft de kleine meid direct het jurkje gepast en niet meer uitgedaan.


Het jurkje is dus in de smaak gevallen. Het lintje om het middel heeft het slechts 10 minuten uitgehouden. Onze poes wilde er mee spelen en de strik bleef niet mooi strak zitten. Ze vond dus dat het lintje niet fijn spelen was. 

BY-JM Bedankt!

Reacties

  1. Dat is een leuk jurkje en hij past inderdaad goed. Vind het stofje en het model ook erg leuk. Gaat ze van de zomer veel plezier van hebben.

    Corina

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Ik vind het erg leuk als je een berichtje achterlaat. De gegevens die je achter laat zijn zichtbaar voor iedereen die deze site bezoekt. De gegevens worden ver niet opgeslagen noch gebruikt. Zie voor meer informatie de privacy verklaring op het afzonderlijke tabblad.

I enjoy reading messages. Your information, which you leave at this site, is visibel for any visitor. Your information will not be used for any other purpose. Please view the privacy statement at the separate tab.

Thank you for leaving a response.