Kinderondergoed

Zo, in de eerst nieuwe lap is inmiddels geknipt. De set is geknipt, gestikt, gedragen en ligt alweer in de was. Meer waardering kun je niet krijgen, toch?Het kantje rekte niet echt goed, dus het was even puzzelen hoe ik dit er mooi op kreeg. Uiteindelijk heb ik ervoor gekozen om deze zonder rek er aan de bovenkant van het broekje aan te zetten. Er zit geen elastiek aan de bovenkant van het broekje achter het kant bevestigd. Dit bleek niet nodig. Het elastiekje van het hemdje loopt wel door achter het kantje.

De maatvoering van de onderbroek is nog steeds maat 74. Het hemdje is inmiddels getekend op maat 92. De rimpels die je ziet, zijn weg als mevrouw het setje aanheeft.

Zo, nu weer voor mezelf aan de slag.

Reacties

 1. Dat is weer een mooi stelletje geworden zeg vind de kleur ook nog steeds erg mooi. Zal ze wel weer heel erg blij mee zijn.

  Corina

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hartstikke mooi, de jonge dame boft maar met jou

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuk setje heb je weer gemaakt. Fijn dat de kleine dame er blij mee is.

  Saskia

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Ik vind het erg leuk als je een berichtje achterlaat. De gegevens die je achter laat zijn zichtbaar voor iedereen die deze site bezoekt. De gegevens worden ver niet opgeslagen noch gebruikt. Zie voor meer informatie de privacy verklaring op het afzonderlijke tabblad.

I enjoy reading messages. Your information, which you leave at this site, is visibel for any visitor. Your information will not be used for any other purpose. Please view the privacy statement at the separate tab.

Thank you for leaving a response.