Stoffenspektakel

Afgelopen woensdag naar het stoffenspektakel in Gorinchem geweest. Samen met dochterlief en oma op pad. Noch mijn moeder noch ikzelf waren op dit (of een ander) stoffenspektakel geweest. Om de drukte voor te blijven, zijn we vroeg op pad gegaan. Om kwart over 9 waren we op de markt en rond 11 uur kon je goed merken dat het ineens druk was. Een bakkie koffie en een ijsje verder waren we weer onderweg naar huis.

Op de terugweg even gestopt bij een boekhandel en het blad 'simplicity naaimode' gekocht. Wat staan hier simpele, maar leuke modellen in. En lekker veel modellen die geschikt zijn voor een tricot stofje. En laten we daar nu goed voor geslaagd te zijn op de markt.

Al bladerend door het tijdschrift kwamen er steeds meer idee├źn boven drijven. Heerlijk. Nu nog tijd vinden om dat alles te maken.

Reacties

  1. ben nieuwsgierig naar het blad kom hem dinsdag wel ff bewonderen, en je buit ook uiteraard.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vind het shirt op de voorkant van het blad in ieder geval al prachtig...

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Ik vind het erg leuk als je een berichtje achterlaat. De gegevens die je achter laat zijn zichtbaar voor iedereen die deze site bezoekt. De gegevens worden ver niet opgeslagen noch gebruikt. Zie voor meer informatie de privacy verklaring op het afzonderlijke tabblad.

I enjoy reading messages. Your information, which you leave at this site, is visibel for any visitor. Your information will not be used for any other purpose. Please view the privacy statement at the separate tab.

Thank you for leaving a response.