Rondje draaien


Op verzoek een rokje gemaakt om rondjes in te draaien. Ik heb een cirkel rok getekend op de gewenste taillewijdte. Vervolgens twee restjes katoen (is maar een klein maatje) bij elkaar gezocht en in elkaar gestikt.


Om het rokje te verfraaien een satijnen bandje aan de bovenkant genaaid. De onderrok (witte lakenkatoen) is voorzien van een kantje bandje. Deze piept er net een klein stukje onderuit!

En nu maar rondjes draaien!

Reacties

 1. Lief! Ik vond het als klein meisje ook altijd heeel leuk om rondjes te draaien zodat je rok mooi om je heen waaiert.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb hem van de week in het echt gezien en het is echt een plaatje, hij is erg mooi geworden wat je al niet met restjes kunt doen. Handig hoor zo'n moeder.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuk rokje! Daar kan ze heel veel rondjes mee draaien.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ha ha, een rokje om rondjes te draaien...meisjes maniertjes veranderen nooit!!!
  Leuk hoor!!, en heeft ze al 'blinkende' schoentjes ?

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Ik vind het erg leuk als je een berichtje achterlaat. De gegevens die je achter laat zijn zichtbaar voor iedereen die deze site bezoekt. De gegevens worden ver niet opgeslagen noch gebruikt. Zie voor meer informatie de privacy verklaring op het afzonderlijke tabblad.

I enjoy reading messages. Your information, which you leave at this site, is visibel for any visitor. Your information will not be used for any other purpose. Please view the privacy statement at the separate tab.

Thank you for leaving a response.