Sprookjes bestaan

Gisteren was ik bij Bas Bastiaans te Ammerzoden om een lapje te scoren voor Corina. Het was haar verjaardag dus het moest een leuk lapje worden. Mijn dochter ging mee om voor iets uit te zoeken.


Binnen 2 tellen had mevrouw een tricot in het geel met rode hartjes. Dat moest een jurk worden. Na het eerste gangpad zag ze tevens een mooie katoen. Er stond de wolf en roodkapje op.

Ze wilde graag de lap voor op haar bed. Dus tja, daar kon ik geen weerstand tegen bieden. Zie hier het dekbed overtrek.Dit is een detail van de stof. Het is een mooie kwaliteit katoen. En tja, zo'n dekbed overtrek is natuurlijk ook niet echt lastig. Dus maar even tussendoor gedaan.

Reacties

  1. Dat is een mooi dekbed overtrek geworden en inderdaad een leuk stofje voor zo iets. Bedank nog voor het mooie stofje wacht nog ff eerst nog wat ander verwerken.

    Groetjes Corina

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk, zo'n sprookjesdekbed...ze zal er vast lekker onder slapen.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Ik vind het erg leuk als je een berichtje achterlaat. De gegevens die je achter laat zijn zichtbaar voor iedereen die deze site bezoekt. De gegevens worden ver niet opgeslagen noch gebruikt. Zie voor meer informatie de privacy verklaring op het afzonderlijke tabblad.

I enjoy reading messages. Your information, which you leave at this site, is visibel for any visitor. Your information will not be used for any other purpose. Please view the privacy statement at the separate tab.

Thank you for leaving a response.