Verfbeurt

Afgelopen week met veel verschillende zaken aan de gang geweest. Allereerst had ik een setje afgemaakt voor de kleine meid. Deze keer geen wit met gele stippen ... maar geel met witte stippen ;-).Vervolgens heb ik een BH afgemaakt die reeds vanaf de zomer er al lag. Nou ja, min of meer. Ik kreeg vorig jaar van een tante de vraag of ik haar eens kon helpen. Het lukte maar niet om een goed zittende BH te vinden. Nou, ja echt springen om dit soort verzoekjes zit ik niet (heb immers al veel te weinig tijd voor mijn eigen "klusjes"). Maar goed, laat maar eens kijken wat het probleem is.

Na de huidige pasvorm, van de best zittende BH gezien te hebben, snapte ik het probleem al grotendeels. Geprobeerd om haar maten op te nemen met een slecht zittende BH, en een proef model gemaakt. Aan de hand van het proefmodel de maten opnieuw gemeten en dat was zeker nodig. Van de bovenwijdte ging zo 4 cm af. Vervolgens naar haar wensen geluisterd. Ze vond de BH immers te klein en had liever een maat groter. Nou de BH zat perfect, maar ze wilt minder decolleté. Zo kom je dus aan een slechte BH!

De BH gaat van de week haar kant op en dan zullen we zien wat ze ervan vindt. Ben benieuwd?! Dit is hij geworden.


Vervolgens nog een klusje afgemaakt wat al zeer lange tijd onderhanden was. Namelijk de trap. Bij de koop van ons huis was de trap donker gelakt. Nou dat was niet onze smaak. Na flink wat denkwerk, en in de tussentijd de rest van het huis verbouwd te hebben, besloten om de trap te schuren en wit te verven. Zie hier de metamorfose. Wat een verschrikkelijke klus is dit geweest.

VOOR
NA
Nu weer lekker HOBBY tijd!

Reacties

  1. leuk het setje voor de meid en ook de bh is erg mooi geworden zal ze blij mee zijn. Ook de trap is erg netjes geworden en ik weet wat voor een karwei het is, maar je mag er trots op zijn.

    groetjes Corina

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Ik vind het erg leuk als je een berichtje achterlaat. De gegevens die je achter laat zijn zichtbaar voor iedereen die deze site bezoekt. De gegevens worden ver niet opgeslagen noch gebruikt. Zie voor meer informatie de privacy verklaring op het afzonderlijke tabblad.

I enjoy reading messages. Your information, which you leave at this site, is visibel for any visitor. Your information will not be used for any other purpose. Please view the privacy statement at the separate tab.

Thank you for leaving a response.