Liebster - AwardVan Corina heb ik de liebster award mogen ontvangen. De award is erkenning dat een ander je harde werken heeft gezien en waardeerd. Erg verrassend en natuurlijk leuk. Bedankt Corina.

Ik wil graag de Liebster award met liefde doorgeven aan queenblingerie. Deze lingeriedesigner maakt schitterende lingerie voor allerlei doelgroepen. Uitdagingen gaat ze zeker niet uit de weg. Haar nieuwste (protese) lijn bewijst haar doorzettingsvermogen en daarom verdient zij de Liebster award.

Er zijn nog andere blogs die ik graag lees. Maar de award doet goed zijn ronde. Alle dames bedankt voor de mooie verhalen op jullie blogs. Dat me maar veel inspiratie bij elkaar mogen blijven opdoen.

Reacties

  1. Gefeliciteerd en je hebt het ook verdiend net als al die ander bloggers.

    groetjes Corin

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Ik vind het erg leuk als je een berichtje achterlaat. De gegevens die je achter laat zijn zichtbaar voor iedereen die deze site bezoekt. De gegevens worden ver niet opgeslagen noch gebruikt. Zie voor meer informatie de privacy verklaring op het afzonderlijke tabblad.

I enjoy reading messages. Your information, which you leave at this site, is visibel for any visitor. Your information will not be used for any other purpose. Please view the privacy statement at the separate tab.

Thank you for leaving a response.