Back to sewing

 Zo, de vakantieperiode zit erop. Heerlijk even bijkomen van het vreemde voorjaar. Gelukkig even (in eigen land) weggeweest. Op creatief vlak heeft de boel echt even stil gelegen. Niet alleen omdat mijn machines niet mee op vakantie gaan, maar ook vanwege de temperatuur. Bij het warme weer, ga ik een beetje 'uit'. Maar inmiddels heb ik ze weer aangezet en het eerste kledingstuk is alweer een feit.

Ondanks de hoge temperatuur toch maar begonnen aan een hoodie voor de middelste. Ik had in de kast nog een hele zachte sweat met draken liggen.

Deze stof was gekocht op de laatste Sancho clubdag, maar bij thuiskomst was zoon niet enthousiast. Ach, dat heb je wel eens. Nu heb ik niets gevraagd, maar deze hoodie gewoon genaaid.

De laatste poppy gaf inspiratie voor deze leuke hoodie. Ik ben nog niet helemaal tevreden over het beleg / zoom. Maar hij is draagbaar. En niet onbelangrijk: zoon is er blij mee.

De details maken de hoodie erg leuk. Ik heb dan ook direct besloten om meer te gaan kiezen voor projecten met details i.p.v. makkelijke projecten. Kost wel iets meer tijd, maar dat zie je er ook aan af.

De volgende projecten liggen al klaar. Dus de naaizin is weer helemaal aanwezig. Nu de komende tijd de energie zorgvuldig verdelen tussen alle taken ;-)


Overigens is de pagina met stoffen 2020 ook weer bijgewerkt. Maar nog belangrijker alles past in mijn stoffenkast, dus ook de voorraad is in balans!

Reacties