Veel creativiteit voor het nieuwe jaar

Heel veel creativiteit voor het nieuwe jaar gewenst aan iedereen. Afgelopen jaar was een creatief, doch druk jaar. Het vinden van de juiste balans tussen werk, gezin, huishouden en hobbies blijft lastig. Bloggen schoot er nog al eens bij in.

Dat heeft me aan het denken gezet of ik nog wel deze blog wil blijven bijhouden. En ondanks dat ik er echt tijd voor vrij moet maken, blijf ik deze blog wel houden. Wel gaat de frequentie flink omlaag. Oftewel geen verplichting aan mezelf om meerdere keren per week een bericht te bloggen. Creatief blijf ik, en mijn ervaringen en resultaten met jullie delen blijf ik ook leuk vinden.

Op de bijbehorende facebook pagina zal ik vaker tussentijds een bericht delen waar ik mee bezig ben. Wekelijks wil ik dan een update plaatsen op deze blog van de resultaten en eventuele ervaringen. Ook wil ik meer tijd vrij maken om pagina's van andere te bezoeken. Heb jij een facebook of blogpagina waar je mijn bezoek leuk vind, laat de pagina dan in de reactie achter. Dan kom ik ook een kijkje bij jou nemen.

Het nieuwe jaar ben ik in ieder geval begonnen om een pyjama en shirt af te maken voor de jongste telg in huis. Tevens ga ik mijn voorraad lappen en fournituren opruimen. Ik wil de hele voorraad in minder kast ruimte kwijt kunnen, omdat ik een kast wil opruimen. Dus dat vraagt om echt in te krimpen. Eens kijken of dat gaat lukken in 2020.

De pyjama is van een mooie groene tricot met beren gemaakt. Ik kwam de stof tegen in een stoffenwinkel in de opruiming en zag er gelijk een pyjama in. De jongste groeit uit al zijn pyjama's, dus hop achter de machine en een nieuwe maken.

Patronen die ik hiervoor gebruikte zijn inmiddels erg favoriet: Billie van Zonen09 en Domi Sweat pants van Sofilantjes. De maatvoering is inmiddels 98 (tijd vliegt).


Het shirt is hetzelfde patroon en is gemaakt van een paneel. Wederom een mazzeltje tijdens de opruiming in een winkel.


Zo, dat waren de eerste projecten voor 2020. Op naar nog evel mooie nieuwe projecten en vooral veel plezier achter de machina. De pagina met de voorraad en mutaties ga ik in 2020 wederom bijhouden. Vooral omdat ik het leuk vind om te zien hoeveel ik genaaid heb aan het eind van het jaar.

Reacties

 1. Leuk dat je je nog toch in de lucht houdt. Zegt iemand die haar eigen blog gruwelijk verwaarloosd heeft.... 🙄

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jij ook nog de beste wensen voor het nieuwe jaar, dat het in alle opzichten een mooi jaar mag worden!

  Leuk dat je je blog wel aanhoudt, dan kunnen we blijven genieten van je mooie creaties. Ik blog zelf onregelmatig, ik zie het meer als een soort naslagwerk van wat ik gemaakt .

  Wat is die giraffe fantastisch zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk dat je blijft bloggen. Ik loop ook vaak achter met bloggen, maar vind het gewoon té leuk om te doen. Mijn blog vind je hier: https://rachelrachelicious.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk dat je je blog in de lucht houdt. Doe ik ook hoor, soms even een paar blogjes achter elkaar bakken, vooral als ik wat wijzigingen in het patroon heb aangebracht, dan kan ik later terug dreggen wat ik ook al weer uitgespookt heb. Geen moeten, maar gewoon relaxt.
  Groetjes, Nicole

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Ik vind het erg leuk als je een berichtje achterlaat. De gegevens die je achter laat zijn zichtbaar voor iedereen die deze site bezoekt. De gegevens worden ver niet opgeslagen noch gebruikt. Zie voor meer informatie de privacy verklaring op het afzonderlijke tabblad.

I enjoy reading messages. Your information, which you leave at this site, is visibel for any visitor. Your information will not be used for any other purpose. Please view the privacy statement at the separate tab.

Thank you for leaving a response.