Vervolg naaisels

Tijdens de naaidag kwamen er nog wat andere naaisels onder de machine vandaan. Niet alles was voorzien van een zoom, dus hier ging ik thuis nog mee aan de slag. Kijk je mee wat ik zoal gemaakt heb?

Op het vervolg van de zomerse oranje set, maakte ik ook een blauwe set voor de oudste knul.

De stof ik een prachtige katoenen tricot van swafing met krokodillen. Doet het altijd goed bij jongens.

De krokodillen stof combineerde ik met de driehoekjes op de passen, mouw en broekje. Op deze wijze krijg je een mooie zomerse set.

Het broekje is een simpele domi, met korte pijpen. Wel een naailabel erin voor de papa in huis.

Ook deze set is goedgekeurd door zoon en ligt zelfs al in de was.

Voor de kleinste meneer in huis lukte het om nog een simpel shirt uit de stof te halen. Het patroon hiervoor is wederom de billie. Doordat ik geen bijpassende boordstof heb, heb ik een reepje tricot gebruikt. Voor de volgens shirts is een halsuitsnijding en boordstof toch makkelijker bij een 2-jarige.

Tevens een ander restje stof omgezet in een shirt. Dit shirt had ik iets langer gemaakt en dat past meneer toch beter.

Al met al mooie zomerse shirts die met het huidige weer erg goed van pas komen.

Dochter kreeg nog een regina van een prachtige tricot met blauwe blaadjes. Simpel model, met een geweldige look. De stof voelt heerlijk zacht.

En uiteraard is dochter vooral erg blij met de cirkelrok die eraan zit. Dit is overigens de solis rok (hele cirkel).Reacties

 1. Super sets! Was heel gezellig en je hebt weer een enorme productieve dag gehad. Volgende keer iets voor jezelf? 😉

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat heb je heerlijk veel gemaakt! Wat Marieke zegt, ben je de volgende keer zelf aan de beurt??

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het zijn weer hele mooie creaties en er waren er weer een paar blij toen je thuis kwam denk ik en het mooie weer wat eraan komt is nu helemaal lekker met zulke shirts en broeken.
  De jurk is erg mooi geworden en ze blijft gek op zulke rokken.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Ik vind het erg leuk als je een berichtje achterlaat. De gegevens die je achter laat zijn zichtbaar voor iedereen die deze site bezoekt. De gegevens worden ver niet opgeslagen noch gebruikt. Zie voor meer informatie de privacy verklaring op het afzonderlijke tabblad.

I enjoy reading messages. Your information, which you leave at this site, is visibel for any visitor. Your information will not be used for any other purpose. Please view the privacy statement at the separate tab.

Thank you for leaving a response.