Pauze

Het zal jullie niet onopgemerkt zijn gebleven dat er 'stilte' was op deze blog. Door alle drukte, ben ik mezelf wat voorbij gelopen en heb ik het bijhouden van de blog even op een laag pitje gezet. Momenteel geniet ik van mij gezin in deze fijne vakantieperiode. Gedurende de rest van de maand augustus zal ik dan ook niet bloggen. Maar vanaf september ben ik wel weer terug om jullie te laten mee genieten van mijn creativiteit.

Wel wil ik jullie graag laten zien wat tot afronding is gekomen vlak voordat de vakantieperiode begon. Ik ben al enige tijd bezig met deze quilt voor dochter.En nu eindelijk klaar. Ik kon maar niet bedenken hoe ik het zou doorquilten. Dus de boel te voorschijn gepakt en een knoop doorgehakt. Jezelf een trap onder de kont geven en naaien maar.

Het quilt resultaat is simpel, maar geeft alle ruimte aan de mooie stoffen / prints.


De paneeltjes vond ik zo lief. Ik was gelijk op slag verliefd op deze stof. De quilt is in de lievelingskleuren van dochter gemaakt: blauw met een beetje roze.

De achterkant is geheel in één stof gemaakt. Kleine roze dotjes in een gebogen lijn. Heel handig, zodat je niet heel precies hoeft te zijn. Ik erger me er anders groen en geel aan.


En toen die bies ... zucht ... die is er met de hand opgezet. Dat is de enige manier die ik echt mooi vond voor deze quilt. Het was even wat werk, maar het resultaat is prachtig (bloos).

Ik ben zelf erg tevreden. En mocht je je afvragen wat dochter er van vind ... nou die slaapt er nu onder ... zzzz


Geniet allen van jullie vakantie / zomer en tot in september!

Reacties

Een reactie posten

Ik vind het erg leuk als je een berichtje achterlaat. De gegevens die je achter laat zijn zichtbaar voor iedereen die deze site bezoekt. De gegevens worden ver niet opgeslagen noch gebruikt. Zie voor meer informatie de privacy verklaring op het afzonderlijke tabblad.

I enjoy reading messages. Your information, which you leave at this site, is visibel for any visitor. Your information will not be used for any other purpose. Please view the privacy statement at the separate tab.

Thank you for leaving a response.