Nivalis test

Toen het patroon Nivalis woman uitkwam, had ik die direct aangeschaft. De kinderpatronen maak ik graag en de kinderen dragen ze graag, dus nu eens eentje voor mezelf aangeschaft. De proefversie moest even op zich wachten want er gaat stiekem toch wel veel stof in.

De proefversie heb ik gemaakt van een jacquard tricot in bordeaux. Ik had hiervan 2 meter en door het voorpand en achterpand tegengesteld neer te leggen kreeg ik het uit de stof. Met een print op de stof zal er dus minimaal 2,5 meter stof nodig zijn.Nou, de foto's willen deze keer niet helemaal lekker staan, maar jullie snappen de look toch. Ondanks dat het een proefversie is, heb ik hem inmiddels al gedragen. Het is een geslaagd patroon en deze uitvoering is zeker draagbaar. Hij is wat strak rond de buste, doordat deze stof minder rekt als katoenen tricot. Maar dat lost zich bij een volgende versie (in katoenen tricot) vanzelf op.

Gebruikte materialen:
Patroon: Nivalis van Sofilantjes
Stof: jacquard tricot

Reacties

 1. Tof!! En ja het is een stof eter... Wel goed om je kast leger te krijgen 😉. Zaterdag aan? 2 de versie maken dan? Denk dat ik er ook nog 1 ga maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk dat je hem voor jezelf gemaakt gemaakt hebt. Ik hik aan tegen het knippen plakken van die blaadjes! 😂

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jurk staat hier ook nog op het verlanglijstje. Lijkt me heerlijk zitten, zeker ook met die coll erbij.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hij is erg leuk geworden en ik denk met deze temperatuur ook erg lekker om te dragen.
  Mooi patroon en model.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Ik vind het erg leuk als je een berichtje achterlaat. De gegevens die je achter laat zijn zichtbaar voor iedereen die deze site bezoekt. De gegevens worden ver niet opgeslagen noch gebruikt. Zie voor meer informatie de privacy verklaring op het afzonderlijke tabblad.

I enjoy reading messages. Your information, which you leave at this site, is visibel for any visitor. Your information will not be used for any other purpose. Please view the privacy statement at the separate tab.

Thank you for leaving a response.