Dino's

Bij de stoffenwinkel op zoek naar geschikte stofjes voor ondergoed voor dochter. Waarbij geschikt zich definieert als katoen en tricot (vindt mam belangrijk) en mooi (dochters eis). Zegt zoon ineens: "mama hier wil ik een trui van" en komt aanlopen met een hele rol sweattricot (oeps). Tja, zeg dan maar dat hij voldoende in zijn kast heeft hangen (zucht). Dus ....

Hij koos voor de gele sweat met zwarte dino's. In de auto kreeg ik zelfs uitleg over welke vleeseters en planteneters zijn. Hoezo een wijsneus!

Uiteraard kreeg zijn broertje dezelfde trui (in een paar maten kleiner). Vanmorgen hoorde ik dus veelvuldig dat ze nu een tweeling waren met de dino truien.

Ik naai sinds kort de maatlabels niet meer in de nek, maar in de zijnaad. Op deze wijze kan de papa in huis de truien uit elkaar houden. Want wat kan meneer mopperen als er een te kleine trui of broek in zijn kast ligt. En tja, die papa kan het niet meer uit elkaar houden (ach gossie).

Gebruikte materialen:
Patroon: Regem
Stof: dino sweat van poppy
Maatlabel en boordstof: mamarieke

Reacties

 1. Leuk als ze zelf zo met stof komen aanlopen! 😂 ze hebben in ieder geval allebei weer een stoere trui er bij!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, ik vind het ook erg leuk dat ze mee gaan stof uitzoeken. Dan is het ook een feestje om voor ze te naaien. Ik geniet ervan zolang ze het leuk vinden.

   Verwijderen
 2. :) tja mannen.... wees blij dat hij moeite doet om het uit elkaar te houden en op te ruimen ;) en als dan het mee naaien van maatlabeltjes dat hem helpt, zou ik het wel weten! Hier gaan maatlabels ook standaard in de zijnaad (als ik ze gebruik), want anders kriebelt het zo.... Super toffe truien en super leuk als kinderen zo'n uitgesproken mening hebben! Hihi en lesje dino's is alleen maar interessant en nog te begrijpen ;). Hier zijn ze bezig met electriciteit, op zwakstroom dat dan wel, maar mijn interesse ligt niet zo bij transistors, weerstanden en ledlampjes. *oeps*

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hihi, ik zie het helemaal voor me, zwakstroom uitleg en moeders die geen idee heeft waar het over gaat. Maar dino's, transformers en ander jongensspul heeft ook niet echt mijn interesse. Maar ja, ik kan het nog wel volgen :-)

   Verwijderen
 3. Wat leuk dat de stof zelf uitgezocht werd. En ik snap het wel hoor want wat een leuke print is het! Slim van die maatlabeltjes!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Ik vind het erg leuk als je een berichtje achterlaat. De gegevens die je achter laat zijn zichtbaar voor iedereen die deze site bezoekt. De gegevens worden ver niet opgeslagen noch gebruikt. Zie voor meer informatie de privacy verklaring op het afzonderlijke tabblad.

I enjoy reading messages. Your information, which you leave at this site, is visibel for any visitor. Your information will not be used for any other purpose. Please view the privacy statement at the separate tab.

Thank you for leaving a response.