Kringloop geluk

Vorige week zaterdag was ik in Amersfoort op de Sancho clubdag. Ken je het niet, kijk dan eens op Sancho. De clubdag staat vol met leuke activiteiten en gezelligheid voor de creatieveling. In de ochtend heb ik een workshop gevolgd, daarna lunchen, snuffelen bij de verkoop van Stitch en Zo en Kleurenmix en daarna naaien in het café.Ook was er een kringloop, gevuld door de leden. In de kringloop vond ik een leuke roze gestreepte lap tricot. Ik dacht daar wel een legging voor dochter uit te kunnen halen. Met veel puzzelen kreeg ik er zelfs 2 uit. Dochter vond het een mooie stof en is inmiddels blij met de twee leggings.


Ik had in mijn voorraad nog een leuk elastiek liggen die er prima bij past en een uurtje later waren de leggings klaar. Heerlijk project om even in elkaar te zetten. Ik ben ook erg benieuwd naar wie de stof heeft achtergelaten. Dus laat gerust een berichtje achter!


Reacties

  1. Wat een leuke leggings! Ik heb ook nog met die lap in mijn handen gestaan, maar wist zo niet wat ik er van zou maken, jij dus wel!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een schattige leggings en een lekker snel klaar project! Super

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Heerlijk he, die kringloophoek. Heb er zelf ook wat stofjes ingelegd, maar deze leuke stof was niet van mij ;-) Snap dat je dochter blij is met deze leggings!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Ik vind het erg leuk als je een berichtje achterlaat. De gegevens die je achter laat zijn zichtbaar voor iedereen die deze site bezoekt. De gegevens worden ver niet opgeslagen noch gebruikt. Zie voor meer informatie de privacy verklaring op het afzonderlijke tabblad.

I enjoy reading messages. Your information, which you leave at this site, is visibel for any visitor. Your information will not be used for any other purpose. Please view the privacy statement at the separate tab.

Thank you for leaving a response.