Slaap zacht

Tja, zoonlief groeide zo hard, dat zelfs al zijn pyjama's te klein zijn geworden. Nu had ik laatst een mooie lap gekocht geschikt voor een paar stoere pyjama's. Dus hop aan de slag.

Ik ben uitgegaan van Billie en domi sweat pants. Beide succesnummers voor zoonlief en prima geschikt om er een pyjama versie van te maken. De stof is een soepele katoenen tricot in licht blauw met dino's. Afwerking met jeans blauwe boordstof.

Alhoewel het te warm was voor een pyjama, toen hij af was. Ging meneer er direct mee slapen. Nu moest er nog een met vosjes gemaakt worden. Tja, de bestellingen gaan hier sneller dan dat mama tijd (en zin) heeft om te naaien, hihi.

Bij de broek, heb ik de zakken weggelaten.

De V-hals gaat nog niet helemaal goed. Het doorstikken met de covermachine was een uitprobeersel. Ook daar ben ik nog niet helemaal tevreden over. Maar ach, het is een pyjama. Toch?

Gebruikte materialen:
Patroon: Billie en domi sweat pants
Stof: Mamarieke.nl
Boordstof: Driessenstoffen
Maatlabel: Mamarieke.nl

Reacties

  1. Leuk om te zien dat het lapje een pyjama is geworden.
    Mooi om op te oefenen toch en een volgende is allicht weer mooier en beter gelukt.
    Zullen er vast nog meer van gaan volgen.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Ik vind het erg leuk als je een berichtje achterlaat. De gegevens die je achter laat zijn zichtbaar voor iedereen die deze site bezoekt. De gegevens worden ver niet opgeslagen noch gebruikt. Zie voor meer informatie de privacy verklaring op het afzonderlijke tabblad.

I enjoy reading messages. Your information, which you leave at this site, is visibel for any visitor. Your information will not be used for any other purpose. Please view the privacy statement at the separate tab.

Thank you for leaving a response.