Logeerpartijtje

Mijn nichtje kwam een paar dagen logeren in de vakantie. De bedoeling was om gezamenlijk een paar heerlijke vakantiedagen te vieren. Omdat het zo gezellig was, het logeerpartijtje verlengd met een dag. Maar ja, daar was geen rekening mee gehouden bij de tas inpakken. Ach, dat lossen we toch gewoon op. Even shoppen in de stoffenkast en dit kwam na een avondje naaien onder de machine vandaan:

Het patroon is solis van Sofilantjes. Heerlijk patroon, in maat 146 (lengte) / 134 (breedte). Het bovenlijfje heb ik gevoerd met een creme tricot vanwege te weinig stof om de hele jurk er anders uit te krijgen. De rok is een hele cirkel rok.

Wat sluit dit bovenlijfje mooi aan (al zeg ik het zelf).

Detail van de gebruikte stof. Het is een katoenen tricot, blauw met reigers.

De tweede jurk (Wederom solis) gemaakt van een viscose tricot die al tijden in de kast lag.

Ook deze staat het nichtje prachtig. En mijn stoffenkast wordt weer iets lichter (hihi).

Gebruikte materialen:
Patroon: Solis van Sofilantjes
Stof blauw: Trendy stoffen
Vlinderstof: voorraad

Reacties

  1. Heel erg mooi en ik zie dat blije gezicht voor me.
    Fijn dat je weer iets ruimte in de stoffenkast heb gecreƫerd.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Ik vind het erg leuk als je een berichtje achterlaat. De gegevens die je achter laat zijn zichtbaar voor iedereen die deze site bezoekt. De gegevens worden ver niet opgeslagen noch gebruikt. Zie voor meer informatie de privacy verklaring op het afzonderlijke tabblad.

I enjoy reading messages. Your information, which you leave at this site, is visibel for any visitor. Your information will not be used for any other purpose. Please view the privacy statement at the separate tab.

Thank you for leaving a response.