Einde schooljaar

Het einde van het schooljaar nadert en het is dan een traditie om de juffen een presentje te geven. Dit jaar wilde dochter een zelf gemaakt cadeautje.


Ze koos een patroontje uit het boek Zo geknipt en toen was het stofjes zoeken. Ik had besloten om er maar gelijk 6 te knippen, dan bleef er ook nog wat over voor de dame en heer zelf. Want alles weggeven is vaak zo jammer.


Een was al direct in gebruik genomen. En eentje ligt nog onder de naaimachine. Maar de andere vier kon ik dan fotograferen.


Ik vond het nog niet zo makkelijk om de deksel er mooi in te krijgen. Wat een gefrut in zo'n klein tasje. Maar goed, het is gelukt. Dus morgen gaan ze vast naar school. Op naar de zomervakantie!

Gebruikte materialen:
Patroon: recept 16c uit Zo Geknipt 2
Stof en ritsen: voorraad

Reacties

Een reactie posten

Ik vind het erg leuk als je een berichtje achterlaat. De gegevens die je achter laat zijn zichtbaar voor iedereen die deze site bezoekt. De gegevens worden ver niet opgeslagen noch gebruikt. Zie voor meer informatie de privacy verklaring op het afzonderlijke tabblad.

I enjoy reading messages. Your information, which you leave at this site, is visibel for any visitor. Your information will not be used for any other purpose. Please view the privacy statement at the separate tab.

Thank you for leaving a response.