Babypakje

Om maar even in de flow te blijven, nog maar een baby pakje genaaid. Wederom het KIIND patroon (voor de voorlopig laatste keer). Dit keer niet als pyjama, maar echt als boxpakje.


Het pakje is gemaakt van een creme punto di roma (uit eigen voorraad). Ik had met mijn eigen verjaardag een full color applicatie gekregen. Deze is zo schattig en heb ik op het voorpand gestreken.

De afwerking is wederom met boordstof gedaan. Dit keer heb ik een streepjes boordstof gebruikt. Deze zag ik liggen bij de Sancho dag bij Kleurenmix. Ik wist direct dat deze geschikt was om baby kleding mee af te werken. Dus voilà!En een totaal foto. Ook bij dit pakje heb ik een vosjes lint als label gebruikt (helaas geen detail foto hiervan).

Zo, nu verder met andere projecten. Ik heb al stof klaar liggen voor enkele leggings voor dochter, lapje voor ondergoed dochter, stof voor de titus trui uit LMV. Dus ik ga weer lekker verder!


Gebruikte materialen:
Patroon: KIIND - jumpsuit (maat 62)
Stof: voorraad
Applicatie: Naaiplezier
Boordstof: Kleurenmix
Kamsnaps: Mamarieke

Uitdaging: 6/10 (1 lap à 50 cm)

Reacties

 1. Fantastisch ook ik val in zwijm van die mooie applicatie
  X Es

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, leuk hè. De applicatie is zo schattig, maakt het pakje helemaal af.

   Verwijderen
 2. Je bent goed bezig! Wat een mooie serie slaapgoed! En die applicatie! Wauw! Succes met de uitdaging! (ik doe maar even niet mee ;-) )

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuk pakje is het geworden zo met die applicatie en de gestreepte boordstof!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat doen die hormonen met je zeg.....wat een tempo!
  En wat is die applicatie heerlijk eigenwijs en leuk!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hij is zo lief hé, mooi geworden vind ook het streepje van de afwerking het echt afmaken.

  Corina

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Ik vind het erg leuk als je een berichtje achterlaat. De gegevens die je achter laat zijn zichtbaar voor iedereen die deze site bezoekt. De gegevens worden ver niet opgeslagen noch gebruikt. Zie voor meer informatie de privacy verklaring op het afzonderlijke tabblad.

I enjoy reading messages. Your information, which you leave at this site, is visibel for any visitor. Your information will not be used for any other purpose. Please view the privacy statement at the separate tab.

Thank you for leaving a response.