Flamingo jurk

Zo, en dit is voorlopig de laatste met lange mouwen.


Wederom hetzelfde Farbenmix patroon gebruikt. Deze keer weer met capuchon. Maar dan wel de flamingo stof in de binnenkant gedaan en een roze tricot als buitenstof gebruikt. Dit breekt leuk.


De dame is erg blij met de jurken (en de zelfgemaakte leggings). Iedere wordt er hier wel een uit de kast getrokken. Zowel de flamingo stof als de boordstof komen bij mamarieke vandaan. Echt een mooie kwaliteit voor een nette prijs.

Op mijn hobby tafel ligt nu een katoenen jurk zonder mouwen (voor de meid), een lingerie setje voor mezelf en een patroon om te gaan overtrekken voor enkele verjaardagsjurken (half juni moeten deze af zijn). Energie is op dit moment alleen beperkt aanwezig vanwege de zwangerschap. Ik moet dus spaarzaam zijn met de tijd en energie die ik heb. Maar langzaam maar zeker komen er toch wel wat zaken af hoor!

Reacties

 1. Gefeliciteerd!! En wat een leuke jurk! Ben benieuwd naar je andere projecten :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gefeliciteerd met een nieuw wondertje in je buik! Hoop dat je snel weer energie genoeg hebt. Deze jurk heb je in ieder geval heel mooi gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gefeliciteerd met een nieuw wondertje in je buik! Hoop dat je snel weer energie genoeg hebt. Deze jurk heb je in ieder geval heel mooi gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie jurk!
  En gefeliciteerd met je zwangerschap!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie jurk,inderdaad leuk zo de capuchon.
  Ben benieuwd naar de andere creaties

  Corina

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Ik vind het erg leuk als je een berichtje achterlaat. De gegevens die je achter laat zijn zichtbaar voor iedereen die deze site bezoekt. De gegevens worden ver niet opgeslagen noch gebruikt. Zie voor meer informatie de privacy verklaring op het afzonderlijke tabblad.

I enjoy reading messages. Your information, which you leave at this site, is visibel for any visitor. Your information will not be used for any other purpose. Please view the privacy statement at the separate tab.

Thank you for leaving a response.