Buy-nothing-new

Tja, al lezend op verschillende blogs van het initiatief Buy-nothing-new, ben ik er ook eens over gaan nadenken. Ik snap de gedachten erachter, en wil er dus ook wat mee doen. Kijkend naar mijn laatste aankopen (was nog in September, ahum) en dan in relatie tot mijn (voorraad)kast ... zou deze uitdaging ook voor mij niet verkeerd zijn.

Dus ik ga met mezelf de uitdaging aan om voor de maand oktober danwel voor tenminste 5 werkstukken niets nieuws te kopen. Ik richt me dus wel enkel op mijn (geld/tijd verslindende) hobby.

Doen jullie ook mee?

Reacties

 1. Ja ik ken het niet, ga dadelijk pas kijken op de link die je aangeeft, maar het spreekt me inkeer geval wel aan....ik ga een tas maken en een bloesje en een lingerie setje van materiaal wat er al ligt...dat is dus al 3 dan kan ik eventueel nog een truitje breien voor ons kleinkind kleine man uit de doos restjes wol van jaaaren en dan hoef ik er nog maar eentje....en dat gaat ook wel lukken...of het allemaal in oktober af is......dat is een ander verhaal....

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb dat al zo vaak geprobeerd dat ik er niet meer aan begin :-)
  Bij mij werkt het alleen maar averechts.

  Maar ik geloof dat ik ook zonder mee te doen de komende maand niets koop want mijn kasten puilen uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Genoeg voorraad om hier aan mee te doen, ga eens even kijken op je linkje

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hihihi dat is slim van je dat je je alleen op je hobby richt. Goed bezig geweest zeg ik wat ik tot nu toe heb gelezen. Zo ik ga er weer vandoor, nog een poging doen tot slapen ;). Warme groetjes en knuffels van Susan

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Ik vind het erg leuk als je een berichtje achterlaat. De gegevens die je achter laat zijn zichtbaar voor iedereen die deze site bezoekt. De gegevens worden ver niet opgeslagen noch gebruikt. Zie voor meer informatie de privacy verklaring op het afzonderlijke tabblad.

I enjoy reading messages. Your information, which you leave at this site, is visibel for any visitor. Your information will not be used for any other purpose. Please view the privacy statement at the separate tab.

Thank you for leaving a response.