Log cabin

Het quilt blok van juni was zo ontzettend leuk om te maken, dat ik de log cabin nog eens meer wilde maken. Dus aan de slag met enkele stofjes uit mijn laatste quiltpost. Besloten om de stofjes van de charm pack 'Tapestry' te gebruiken voor een log cabin. En tja één cabin is natuurlijk niets. Dus ik heb er vier gemaakt die bij elkaar leuk te gebruiken zijn voor een kussen hoes (de kussens op de bank kunnen echt een nieuwe hoes gebruiken).


De versie met de lichte binnenkant en het paars buitenom vind ik het best gelukt (rechtsboven en linksonder). Tja, nu nog bedenken hoe ik de andere stofjes uit de charm pack wil gaan gebruiken. Ik heb natuurlijk meer dan één kussen ;-)

Reacties

 1. Wat een mooie kleuren heb je hiervoor gekozen.

  Ik vind het knap dat je ondanks de drukte van gezin en werk de tijd vindt om zo creatief bezig te blijven!

  Saskia

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ach, ik kan moeilijk stil zitten en er ligt dus altijd wel iets om creatief te zijn. Gewoon iedere avond een uurtje. Heerlijk ontspannen ;-)

   Verwijderen

Een reactie posten

Ik vind het erg leuk als je een berichtje achterlaat. De gegevens die je achter laat zijn zichtbaar voor iedereen die deze site bezoekt. De gegevens worden ver niet opgeslagen noch gebruikt. Zie voor meer informatie de privacy verklaring op het afzonderlijke tabblad.

I enjoy reading messages. Your information, which you leave at this site, is visibel for any visitor. Your information will not be used for any other purpose. Please view the privacy statement at the separate tab.

Thank you for leaving a response.