Wat kwam er onder de naaimachine vandaan?

De bosdieren stof van vorige week was groot genoeg om ook nog een trui voor de jongste telg uit te halen.

Dus voor de jongeman een Omni gemaakt van deze zachte stof. Wel met donker grijze boordstof afgewerkt, zodat hij toch net anders is dan de trui van zijn broer.

De kraag is een mooie afwerking van deze trui. Het patroon is duidelijk en zit vlot in elkaar. Lekker met de lockmachine.
Ik houd wel van snel resultaat. En met zo'n stofje als dit, is er niet veel meer nodig. Deze trui viel in de smaak bij meneer, dus gelijk een nieuw stofje gezocht en er nog eentje gemaakt. Dit keer van een haaienstof. Ondanks het goede kijken naar het patroon, moet ik constateren dat alle haaien op zijn kop zwemmen. Oeps! Gelukkig heeft meneer het niet door en is de trui goedgekeurd. Foto´s ontbreken doordat de trui direct aan moest!

Zo, nu weer op zoek naar nieuwe creativiteit!

Reacties

Een reactie posten

Ik vind het erg leuk als je een berichtje achterlaat. De gegevens die je achter laat zijn zichtbaar voor iedereen die deze site bezoekt. De gegevens worden ver niet opgeslagen noch gebruikt. Zie voor meer informatie de privacy verklaring op het afzonderlijke tabblad.

I enjoy reading messages. Your information, which you leave at this site, is visibel for any visitor. Your information will not be used for any other purpose. Please view the privacy statement at the separate tab.

Thank you for leaving a response.