Er is er een jarig hoera, hoera!!!

Als er iemand jarig is, dan is een verjaardag outfit natuurlijk een must.

Ik heb een tijdje terug een paneel gekocht met een haai. Ideaal voor een speciaal shirt. Een lange mouw shirt kreeg ik er niet naar mijn zin uit. Maar ach, meneer heeft die eigenlijk ook genoeg. Dus eentje met korte mouwen gemaakt.

De hals is doorgestikt met de cover. Het plooitje wat je ziet, is er in werkelijkheid niet.

Van de week kwam er tevens een zoomgeleider binnen voor mijn coverlock. En kijk eens wat een mooie zoom je daar mee krijgt. Geen randjes meer die eronder door piepen.

De achterkant van het shirt is met kleine haaien (andere helft van het paneel).

Uit de strook bovenaan het paneel heb ik een shirt voor de jongste geknipt. Die was net te kort, dus een zwarte boord eraan gezet. Blijkbaar zijn mijn jongens lang en slank. Mmm, nu maar hopen dat hij met mooi weer nog past en ze niet een groeispurt krijgen.

Een ontzettend mooi print van haaien. Maar erg inefficiƫnt zo'n paneel. Ik heb nog een middenstrook over, maar of ik daar nog wat mee kan. Daar moet ik nog inspiratie voor krijgen.

En uiteraard hoort een nieuwe broek er ook bij. Nou ja, alle andere lange broeken beginnen te korte pijpen te krijgen. Daarnaast wil meneer vooral 'zachte' broeken aan. Dus hup mams, aan de slag!

De combinatie zwart en donkergrijs doet het altijd goed.

Gebruikte materialen:
Patroon: domi van Sofilantjes en billie
Stof: Trendy stoffen
Boordstof/labels: mamarieke

Reacties

 1. Gefeliciteerd met je grote knul!! Wat een onwijs leuk shirt is dat geworden! Geniet van de dag

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Van harte nog met de jarige! Hij boft met zo'n mama.
  Zag het paneel toevallig hangen vandaag, erg leuk om zo shirts mee te maken!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gefelicitaartjes en wat een tof shirt voor beiden en wat een heerlijke broek

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Ik vind het erg leuk als je een berichtje achterlaat. De gegevens die je achter laat zijn zichtbaar voor iedereen die deze site bezoekt. De gegevens worden ver niet opgeslagen noch gebruikt. Zie voor meer informatie de privacy verklaring op het afzonderlijke tabblad.

I enjoy reading messages. Your information, which you leave at this site, is visibel for any visitor. Your information will not be used for any other purpose. Please view the privacy statement at the separate tab.

Thank you for leaving a response.