Achterstand

Tja, het nieuwe jaar is nog niet begonnen of ik loop al een achterstand op met bloggen. Helemaal gek is dat natuurlijk niet. Na 2 weken kerstvakantie moest echt iedereen hier in huis zijn draai weer vinden. Daarnaast begint in januari het 'drukke' seizoen op mijn werk. Dus aan alle kanten is aan aanpoten. Maar tussen de bezigheden door ben ik nog wel af en toe creatief geweest.

Allereerst maakte ik deze Regem voor de jongste telg. Dit stofje lag al even te wachten voor inspiratie en aangezien meneer echt meer shirts nodig had (hoezo groeispurt), ging ik ermee aan de slag.

Gecombineerd met een restje zwarte tricot is het een leuk shirt geworden.

De mouwen heb ik tevens in het zwart gemaakt, waarbij de details onderaan weer in de panda stof zijn.

De achterkant bobbelt nog altijd. Ik vermoed door het gebruik van de lockmachine. Eigenwijs he? Bij de volgende zal ik het achterpand toch maar met de naaimachine naaien.

Gebruikte materialen:
Patroon: Regem
Stof: panda tricot
Maatlabel: mamarieke

Reacties

 1. bobbelen of niet ik vind m geweldig leuk! In Ouwehand zullen ze er jaloers op zijn
  X Es

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Vind hem ook heel erg leuk vooral de details aan de mouw en ja kleintjes worden snel groot maar ja daar weet je alles van.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hij is tof... Kleine jongens worden groot... Wat gaat dat snel hè?

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Ik vind het erg leuk als je een berichtje achterlaat. De gegevens die je achter laat zijn zichtbaar voor iedereen die deze site bezoekt. De gegevens worden ver niet opgeslagen noch gebruikt. Zie voor meer informatie de privacy verklaring op het afzonderlijke tabblad.

I enjoy reading messages. Your information, which you leave at this site, is visibel for any visitor. Your information will not be used for any other purpose. Please view the privacy statement at the separate tab.

Thank you for leaving a response.