Verplichte pauze

Beste bloglezers,

Helaas moet ik een verplichte blogpauze inlassen. Niet omdat ik niet creatief ben, in tegendeel. Er komt wel degelijk zo nu en dan creativiteit uit me. Het is ook niet gelegen aan het gebrek aan tijd. Al hoewel die wel schaars is met de enorme drukte op het werk, het gezin en huishouden en ikzelf die nog altijd niet fit is. Nee, het komt door de PC. Deze heeft namelijk besloten om ermee op te houden. Dus nu heb ik even niet de juiste middelen om foto's hier neer te zetten e.d. Ik hoop weer snel jullie meer te kunnen berichten dan dit. Er wordt aan gewerkt achter de schermen.

Hopelijk tot snel.

Neeltje

Reacties

Een reactie posten

Ik vind het erg leuk als je een berichtje achterlaat. De gegevens die je achter laat zijn zichtbaar voor iedereen die deze site bezoekt. De gegevens worden ver niet opgeslagen noch gebruikt. Zie voor meer informatie de privacy verklaring op het afzonderlijke tabblad.

I enjoy reading messages. Your information, which you leave at this site, is visibel for any visitor. Your information will not be used for any other purpose. Please view the privacy statement at the separate tab.

Thank you for leaving a response.